Meistä

tiimi

Tiimimme taustalla on monen vuoden kokemus sekä palvelumuotoilusta, liiketoiminnan kehittämisestä, psykologiasta että tieteellisestä tutkimuksesta – muutetaan alaa yhdessä.

anna malmilehto

CEO, partner

Anna on kauppatieteiden maisteri, joka on viettänyt lähes koko työuransa myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien parissa työskennellen.

Anna on käytännössä viettänyt lapsuutensa hautaustoimistossa, sillä heidän lähimmillä perhetutuillaan oli sukupolvelta toiselle siirtynyt hautaustoimistoyritys ja hänelle oli ihan normaalia viettää aikaa arkkuhuoneessa ja auttaa arkkujen verhoilussa.

”Mielestäni kuolema on luonnollinen osa elämän kaarta ja haluan olla edistämässä yhteiskunnallista keskustelua aiheen ympärillä sekä paremman palvelukokemuksen tuottamisessa kaikille, jotka kuolemaa ja hautauspalveluja elämässään kohtaavat.”

Anna vastaa tiimissä kumppanuuksista, yhteistyöehdotuksista, mediasuhteista sekä sisällöntuotannosta.

marja kuronen

CXO, partner

Marja on palvelumuotoilun väitöskirjatutkija, joka on vuodesta 2017 asti tutkinut hautaamisen kehittämistä sekä yksilön että yhteiskunnan näkökulmasta.

”Aiheessa minua kiinnostaa erityisesti se, kuinka voimme yhteiskuntana varmistaa jokaiselle heidän elämänkatsomustaan ja muita yksilöllisiä tarpeitaan vastaavat suremisen ja hautaamisen tavat ja prosessit. Tämä on erityisen tärkeää toisaalta siksi, että menetys ei jää käsittelemättä ja toisaalta siksi ettei hautaamiseen ja läheisen kuolemaan liittyvät järjestelyt kuormita omaisia kohtuuttomasti”


Tiimissä Marja vastaa konsultoinnista, tutkimuksesta, koulutuksesta ja sisällön tuotannosta.

mari jokiranta

Coo, partner

Mari on psykologian maisteri, laillistettu psykologi ja työ- ja organisaatiopsykologian erityispsykologi, jonka uran keskiössä on ollut inhimillisiin kohtaamisiin perustuvien työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittäminen.

“Tasapainoiseen elämään kuuluu myös surun ja menetysten kohtaaminen ja elämässä vastaan tulevien kriisien onnistunut käsittely lisää meidän hyvinvointiamme pitkässä juoksussa. Surun ja menetyksen kohtaaminen on monelle ammatti ja siinä ammatissa jaksamista ja siten yksilöllisen ja huomioivan palvelun tarjoamista voi työn tekemisen tapoja,, työyhteisön ja työpaikan toimintakulttuuria kehittämällä merkittävästi tukea.”


Tiimissä Mari vastaa palveluiden ja työyhteisöjen inhimillisestä kehittämisestä sekä sisällöntuotannosta.